Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po predstavení prvého smartfónu s názvom OnePlus One svet ostal očarený, čo chcel vlastne výrobca aj dosiahnuť. Tentokrát tomu nieje inak a okolo nadchádzajúceho telefónu tejto spoločnosti začína byť poriadne horúco. Všetky aspekty tohto tajomného zariadenia, vrátane jeho názvu, sú predmetom k rozsiahlym špekuláciám.

OnePlus One môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Nedávna správa tvrdí, že OnePlus svoj nový telefón pomenuje jednoducho „OnePlus 2“, nie komplikovaným názvom „OnePlus One Two“, bez ohľadu na ďalšie alfanumerické kombinácie medzi „one“ a „two“, ktoré existujú. OnePlus 2 má doraziť v tomto roku, konkrétne v 3. štvrťroku. Je otázne, či sa dočkáme podobného nepopulárneho pozvánkového systému ako v prípade OnePlus One.

Pokiaľ ide o špecifikácie tohto prístroja, mnohokrát sme počuli, že OnePlus pravdepodobne príde so smartfónom s hliníkovou unibody konštrukciou. Najnovšie zvesti tvrdia, že OnePlus 2 bude poháňaný najnovším Qualcomm Snapdragon 810 procesorom, 4 GB RAM a príde tiež s 5,5-palcovým QuadHD displejom.

Odoženie jeho predstavenia na tretí kvartál tohto roka vraj spôsobilo prehrievanie spomínaného procesora, s čím má vraj problémy aj pripravovaný Samsung Galaxy S6.

Zdroj: Phonearena.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú