O2 ponúka do 17. októbra extra zľavy na smartfóny, inteligentné hodinky, audio techniku a domáce spotrebiče. Operátor O2 informuje aj o novej doručovacej metóde cez balíkovo. Telefón tak vieš kúpiť so zľavou aj 540 €.

Extra zľavy

„Zákazníci si vedia zakúpiť zariadenia za mimoriadne výhodné ceny priamo cez e-shop alebo v kamenných predajniach. Napríklad smartfón Xiaomi 14 Ultra môžu zákazníci získať so zľavou vo výške až 540 eur,“ uvádza operátor na svojom webe. Zoznam zariadení si zákazníci nájdu na tejto stránke. Zľava je aplikovaná automaticky, nie je potrebné zadať promo kód. Celkovo si zákazníci v zozname nájdu až 40 produktov.

O2

Neobmedzené dáta na deň

Od dnešného dňa O2 pripravilo pre svojich klientov Základného a Pohodového O2 paušálu nový balíček dát – Nekonečné denné dáta. Za poplatok 2 eurá pri jednom použití zákazník získa 100 GB dát. Služba je platná 24 hodín od aktivácie.

„So štartom novej služby Nekonečné denné dáta, ktorú zákazník môže využívať až 24 hodín od aktivácie, zaniká doterajší balíček Dáta nerátam platný pre Základný a Pohodový O2 Paušál, s ktorým mohol zákazník dátovať neobmedzene len jednu hodinu v cene jedného eura,“ dodáva operátor.

Doručenie cez balíkovo

O2 pridalo ďalšiu doručovaciu metódu pre svojich zákazníkov, kedy je možné okrem pošty a kuriérom doručiť aj do odberných miest balíkovo. Je možné si teda balík nechať doručiť aj do samoobslužných boxov a na obchodné prevádzky po celom Slovensku.

„Táto služba je dostupná pre objednávky mobilných telefónov, tabletov a iPadov, ako aj príslušenstva pre tieto zariadenia,“ spresnilo O2.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú