Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-pro-6
Kým všetci čakáme na predstavenie novej série E od Meizu, ktoré sa bude konať už o týždeň, patent odhalil, na aké smartfóny sa môžeme od Meizu v budúcnosti tešiť. 

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

U Meizu je známe, že na dizajne svojich smartónov si dáva naozaj záležať, čoho dôkazom sú aj najnovšie modely Pro 6 a MX6. Tieto smartfóny disponujú celokovovou konštrukciou a na prednej strane dodáva dávku luxusu aj 2.5D zahnutie. Aj keď neočakávame, že v blízkej dobe by výrobca dizajn výraznejšie pozmenil a vydal sa inou cestou, najnovší patent z Číny nám ukazuje, aké smartfóny môžeme od výrobcu očakávať v budúcnosti. Na fotografiách máme dočinenia so smartfónom, ktorý ponúka sklo na prednej a aj na zadnej strane. Nechýba ani kovový rám. Na zadnej strane vedľa fotoaparátu si môžeme všimnúť LED diódy usporiadané do kruhu, ktoré poznáme z Meizu Pro 6.

MEIZU PRO 6 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


meizu-eseries-patent

TIP: Meizu formou teasera oficiálne potvrdilo predstavenie smartfónu novej E série 10. augusta

Zaujímavý je však aj čierny kruh na zadnej strane, o ktorom, bohužiaľ, nemáme žiadne informácie a nevieme, o akú vlastnosť by mohlo ísť. Prednú stranu už snáď ani netreba opisovať, keďže tento dizajn je na smartfónoch značky Meizu už dlho zaužívaný a nie je to nič revolučné. Poznávacím prvkom je najmä domovské hardvérové tlačidlo pod displejom. Nakoľko bol patent zverejnený len dnes, nemôžeme ho očakávať už v nadchádzajúcej sérii E a jeho použitie môže byť otázkou aj niekoľkých mesiacov.

meizu-eseries-patent-2

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú