Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-redmi3pro
Informácie, že Xiaomi potichu vyvíja svoj vlastný procesor sa objavili už pred nejakým časom. Otázkou zostáva, či bude prvý procesor z vlastnej dielne spadať do kategórie hi-end a bude následne použitý v chystanom zariadení Xiaomi Max. Tento model sa nám zároveň objavil na prvých reálnych fotkách!

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Podľa určitých zdrojov je spoločnosťou vyvíjaný čip pod kódovým označením Rifle pripravený a môže byť použitý v nadchádzajúcom zariadení Max. To potvrdili aj informácie z benchmarku, kde sa pripravovaná novinka objavila a dosiahla skóre vyše 114 000 bodov. Tieto správy však odporujú predchádzajúcim únikom informácií, ktoré tvrdili, že prvý procesor Xiaomi bude mať low-end špecifikácie a objaví sa v produktovej línii Redmi. Jeden z vrcholných predstaviteľov Mobile China Alliance (MCA), Lao Yao, rovnako vyhlásil, že Max nebude tento čipset využívať. Dôveryhodnejšie úniky informovali, že to bude Snapdragon 820, ktorý bude poháňať doteraz najväčší smartfón od Xiaomi s uhlopriečkou 6,4-palca. Tradičné logo Mi v najnovšom zariadení nebude umiestnené vpredu a cenovka sa bude pohybovať na úrovni vyše 400 €.

Xiaomi Mi Note Pro 64GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


Mi-Max-576x1024

K dispozícii máme aj údaje z ďalšieho benchmarku, konkrétne GFXBench, ktoré potvrdzujú niektoré ďalšie špecifikácie, ale tu sa zas spomína 6-jadrový Qualcomm procesor (Snapdragon 808?) s frekvenciou 1.8 GHz spolu s grafickým čipom Adreno 510, 2 GB RAM a 16 GB vnútorným úložiskom. Informácie o Xiaomi Max sa tak veľmi odlišujú a situácia okolo nového modelu je celkom neprehľadná. O to viac sa však tešíme na oficiálne predstavenie tohto zariadenia, ktoré by mohlo prísť už budúci mesiac.

Mi-Max-1-768x587

Drobné odhalenia prinášajú aj prvé reálne fotografie zariadenia. Tie ukazujú, že Max využije symetrický dizajn prednej strany a veľkosť zariadenia určite nepodlezie hodnotu 6 palcov. Na bokoch zariadenia môžeme zároveň vidieť žiariace prvky, ktoré by mohli naznačovať využitie kovového rámu. Pokiaľ však neuvidíme zadnú stranu modelu, nemôžeme si byť istí. Dúfame teda, že s blížiacim sa dátumom predstavenia sa bude situácia okolo Xiaomi Max viac a viac vyjasňovať.

xiaomi-max-front-official

Žiarivé okraje zariadenia by mohli naznačovať kovovú konštrukciu

xiaomi-max

Bude to veľké!

Zdroj: Gizmochina.com, Gizmochina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú