Zdalo sa, že Epic sa so svojou vianočnou rozdávačkou nepretrhne. Ponuka predošlých dní síce neurazila, no Epic poriadnu AAA záležitosť vytiahol až dnes.

Stratégiu Defense Grid: The Awakening na mieste hry zadarmo totiž vystriedala nielenže jedna z najlepších hororových hier posledného desaťročia, ale bez väčších zaváhaní aj jedna z najlepších hier všetkých čias podľa filmovej predlohy.

Reč je samozrejme o Alien: Isolation, ktorý mal v roku 2014 neľahkú úlohu, a to napraviť meno votreleckej sérii v hernom svete. To na všetkých frontoch poškodila akčná pohroma Aliens: Colonial Marines, ikonická množstvom chýb, nezábavnou hrateľnosťou prameniacou z tupej umelej inteligencie nepriateľov a otrasnému príbehu.

Filmovú ikonu si našťastie vzápätí zobralo do rúk štúdio Creative Assembly, ktoré sa vrátilo späť ku hororovým koreňom série.

Alien: Isolation sa hráčom do pamäte vrylo vďaka konštantnému napätiu a absencii akéhokoľvek odpočinku alebo istoty. Ako v prípade predošlých hier, aj tento excelentný titul je zadarmo dostupný do 17:00 zajtrajšieho dňa.

Zdroj: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú