Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Google postupne pracuje na grafických zmenách väčšiny svojich najpoužívanejších aplikácií, medzi ktoré rozhodne patrí aj klávesnica Gboard. Ako informoval portál Android Police, niektorí beta testeri už skúšajú klávesnicu s novým dizajnom.

Viac ako dva mesiace pracuje Google na zmene dizajnu klávesnice Gboard a teraz sa konečne zdá, že čakaniu na vynovenú aplikáciu by mohol byť koniec. Podľa dostupných zdrojov, vynovený dizajn skúšajú beta testeri používajúci verziu aplikácie 9.8.07.

Twitter/@TeXn0Pro

Na prvý pohľad sa môže zdať, že klávesnica príliš veľkými zmenami neprešla. Pozornému oku však predsa len neunikne zopár detailov, v ktorých sa nová verzia v porovnaní so staršou líši.

Ako píše NeoWin, v prvom rade sa zmenil font klávesnice, kedy pôvodný Roboto font nahradil Product Sans. Sivé pozadie za jednotlivými klávesami je teraz biele, zatiaľ čo samotné klávesy majú sivé podfarbenie.

Tmavšie podfarbenie majú taktiež klávesy shift, backspace, prepínač čísel a vyhľadávanie, aby sa odlíšili od ostatných. Podobných zmien sa dočkala aj klávesnica v tmavom režime.

Zdroj: Android Police, NeoWin

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú