Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-oneplus2
S únikom špecifikácií z AnTuTu doplnených o predpokladaný dátum predstavenia, to začínalo vyzerať, že informácie prezradia všetko o ďalšom zariadení, konkrétne o OnePlus 3. Zatiaľ sa tak nedeje, keďže spoločnosť OnePlus dementovala správy, že ich nová vlajková loď bude predstavená 7.apríla. Udalosť naplánovaná na tento dátum sa zameria len na čínsky trh.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Zariadenia od výrobcu OnePlus sú vždy netrpezlivo očakávané, keďže prinášajú bohatú funkcionalitu za primerané ceny. Vyzerá to však, že si na nový model z ich dielne počkáme o pár týždňov dlhšie ako priniesli prvé odhady. OnePlus vo svojom oficiálnom vyhlásení objasnila správy z posledných dní. Spoločnosť uviedla, že konferencia naplánovaná na 7. apríla bude zameraná len na čínsky trh a v tom čase neprebehne predstavenie ďalšieho smartfónu. Ani čo sa týka špecifikácií zariadenia sme sa nedozvedeli nič konkrétne, ale oficiálna správa zdôrazňuje, že OnePlus 3 bude úžasným produktom.

oneplus-3-novy-koncept

Hodnotiť však budeme môcť až s príchodom samotného zariadenia, avšak ak sa uniknuté špecifikácie zakladajú na pravde, máme sa na čo tešiť. OnePlus 3 má vlastniť 5,5-palcový FullHD displej, procesor Snapdragon 820 s grafickým čipom Adreno 530, 4 GB RAM a 32 GB vnútornú pamäť. So 16 MPx zadným a 8 MPx predným fotoaparátom pôjde určite o zariadenie schopné presadiť sa na dnešnom trhu high-end telefónov. Príchod predchádzajúceho top modelu firmy, OnePlus 2, nebol tak ohromujúci ako sa očakávalo a preto má chystaný OnePlus 3 čo naprávať. V prípade, že čínska spoločnosť dokáže vtesnať kvalitné špecifikácie do cenovo dostupného celku, potom môže táto snaha priniesť ovocie v podobe úspechu medzi fanúšikmi po celom svete.

Zdroj: Phonearena.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú