Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Približne v polovici marca spustil Antik testovaciu prevádzku novej infotelevízie, ktorá prináša aktuálne informácie o dianí a situácii týkajúcej sa koronavírusu. Aktuálne je stanica vysielaná v komerčnej prevádzke a u divákov sa teší veľkej obľube. Spravodajský kanál Corona Virus Info TV od operátora Antik prekonal v prvom aprílovom týždni aj známe televízne stanice. Informácie priniesol operátor v tlačovej správe.

Testovacie vysielanie stanice začalo ešte 17. marca. Antik na tomto televíznom kanáli ponúka nepretržité vysielanie spravodajských informácií a edukatívny obsah pre divákov, ktorých chce aj takýmto spôsobom motivovať k prevencii. Program je pritom dostupný pre všetkých úplne bezplatne a bez reklám.

Po spustení komerčnej prevádzky sa Corona Virus Info TV zaradil medzi 10 najsledovanejších staníc na Slovensku. Diváci ho môžu sledovať prostredníctvom internetovej a satelitnej televízie, ale aj v pevných a mobilných sieťach a prostredníctvom ďalších operátorov, ktorí ho vysielajú zadarmo.

Slováci si obľúbili nový kanál o koronavíruse

Na tejto stanici nájdu diváci všetky dôležité a aktuálne informácie o dianí na Slovensku, no ponúka aj obsah zo sveta. Sledovanosť stúpla už krátko po jeho spustení. Doteraz zaznamenala stanica takmer 5 % sledovanosti, čím sa zaradila na 6. miesto v celkovom rebríčku najsledovanejších televíznych programov. Za sebou pritom nechala aj stanice ako Joj Plus, Jojko, Joj+1 a DOMA.

Antik

Diváci si v sieti tohto operátora najčastejšie za uplynulé obdobie zapli Markízu, ktorá skončila na 1. mieste so sledovanosťou 21,74 %.

Za ňou sa umiestnila TV Joj so sledovanosťou 10,11 %, Jednotka získala 7,48 % a pred Corona Virus Info TV sa umiestnila aj TA3 s 5,84 % a Dajto s 4,8 % podielom sledovanosti za prvý aprílový týždeň. Infokanál Antiku pritom zaznamenal vysokú sledovanosť najmä počas sviatkov. V nedeľu získal sledovanosť až 6,65 %.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú