Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pokračovanie seriálu Narcos sa sústredí na mexický drogový kartel. Premiéry prvej série sme sa dočkali ešte na jeseň 2018, no už čoskoro nás streamovacia služba prekvapí ďalšími časťami z tohto sveta. Narcos: Mexico dostal nový trailer, ktorý odhaľuje detaily z pokračovania tohto populárneho seriálu. Netflix ho zaradí do svojej ponuky už 13. februára, upozornila facebookova stránka Netflix CZ + SK Fans.

Narcos: Mexico prináša divákom na Netflixe bližší pohľad do sveta drogových kartelov v Mexiku. Tomu najväčšiemu už v prvej sérii velil Félix Gallardo (Diego Luna). Seriál rozpráva príbeh kartelu Guadalajara, ktorý sa v 80. rokoch minulého storočia dostal v biznise s kokaínom na výslnie, informuje Independent.

Kartel vyšetrujú agenti DEA, Michael Peña a Kiki Camarena, ktorý sa však stal obeťou neľútostných zabijakov z drogového podsvetia. Po pripravovanej zrade členov kartelu sa Félix opäť vracia na scénu, no čakajú ho nemalé problémy. Záver prvej série seriálu nám prezradil, akým smerom sa vydá DEA a ďalšie detaily prezrádza aj nový trailer.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans, YouTube, Independent

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú