Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dúfame, že sa očakávaného seriálu zo sveta Pána Prsteňov dočkáme už budúci rok. Práce na prvej sérií na Novom Zélande sú v plnom prúde, no autori majú so seriálom už teraz väčšie plány – Amazon totiž schválil druhú sériu, píše portál variety.com.

Seriál by mal byť zasadený pred udalosti prvej knihy a mal by sa zameriavať na predkov hraničiara Aragorna. Môžeš sa dočkať rozpitvania obdobia nazvaného Druhý vek Stredozeme, zasadeného približne 3000 rokov pred udalosti známe zo Spoločenstva Prsteňa. Na filme okrem zvučných hviezd, ako napríklad Will Poulter by mali pracovať hneď niekoľkí ďalší herci, no autori upozorňujú, že všetky herecké stoličky ešte stále obsadené nie sú.

Je dosť pravdepodobné, že seriál zažije premiéru budúci rok. Seriálový Pán Prsteňov vyvíja vlastné štúdio Amazonu, so stálym dohľadom Tolkien Estate a Warner Bros. Na režisérsku stoličku úvodných častí zasadol všestranný Juan Antonio Bayon, čo vzhľadom na jeho bohaté a rôznorodé portfólio v nás nevzbudzuje ani štipku obáv.

Nenechaj si ujsť
Poznáme prvú veľkú exkluzivitu pre PlayStation 5

V našich končinách je amazonovské PrimeVideo odsúvané skôr do úzadia, no nemusíš byť uznávaným filmovým kritikom a ani veštcom, aby si vedel odhadnúť úspech potenciálnej seriálovej Stredozeme. Fakt, že Amazon dal zelenú už druhej sérii, iba naznačuje, s akým hýčkaním a opaterou sa k seriálu pristupuje. Na takúto podobu Pána Prsteňov sme teda skutočne veľmi zvedaví!

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú