Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V minulom roku sme z dielne spoločnosti Elona Muska videli netradičný plameňomet, ktorý sa vypredal bleskovou rýchlosťou a podobný dokonca predáva aj brat Pabla Escobara. Zdá sa, že „hračky“ chrliace oheň sa stávajú čoraz obľúbenejšie, informuje Futurism. Spoločnosť Throwflame čoskoro uvedie do predaja plameňomet pre drony, ktorý dokáže vypustiť až 25-metrový plameň.

Pravdaže, na svete je mnoho iných dôležitých vecí, ktoré je treba vyriešiť, no firma Throwflame sa rozhodla, že svojim zákazníkom dopraje radosť lietajúcim plameňometom. Dron s týmto zariadením pritom dokáže chrliť veľký prúd horiacej látky po dobu 100 sekúnd a záujemca za toto „príslušenstvo“ zaplatí necelých 1 500 dolárov. V cene ale nie je zahrnutý samotný dron, bez ktorého nebude mať tento plameňomet poriadny šmrnc, informuje The Verge.

Výrobca pritom uvádza, že toto prídavné zariadenie, označené ako TF-19 WASP, dokáže poňať približne 3,8 litra horiacej látky. Svoje reálne využitie môže nájsť pri vypaľovaní veľkých plôch alebo aj pri hasičských výcvikoch.

Zdroj: Futurism, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú