Táto novinka vznikla vďaka známemu crowdfundingovému programu, ktorý podporujú samotní zákazníci, informuje Mi Community. Nová športová obuv Xiaomi Peak 1.0 Plus Sports Shoes poskytne športovcom maximálny komfort a „grip“ pri  bežnej chôdzi, ale aj behu.

Xiaomi využilo pri vývoji týchto topánok jedinečnú technológiu, ktorá dopomáha športovcom k dosiahnutiu požadovaného výkonu. Medzi podrážkami sa totiž nachádza polymérový materiál, ktorého molekuly sa dokážu prispôsobiť  rôznym podmienkam. Pri pomalej chôdzi sú ďaleko od seba a poskytujú komfort, no pri behaní sa „zomknú“, aby poskytli čo najlepší záber. Podrážka topánok je zosilnená, aby odolala častému ohýbaniu. 

Vrchná sieťovaná tkanina je vyrobená z elastického vlákna. Xiaomi však použilo aj špeciálne šnúrky s reflexnými vláknami, ktoré majú zviditeľniť športovcov počas noci. Táto športová obuv bude pritom dostupná vo veľkostiach od 35 do 48 za cenu približne 50 €.

Predaj na domácom čínskom trhu bude spustený už 26. júna a topánky budú k dispozícii vo farebných prevedeniach Beige, White, Black/White, Black, informuje Gizmochina.

Zdroj: Gizmochina, Mi Community

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú