Ako si si už určite všimol, skvelá 4. časť finálnej série Game of Thrones priniesla okrem napínavých scén aj jeden záber, ktorý na internete rozpútal vlnu kritiky a posmeškov. Hlavným problémom bola scéna, v ktorej sa pred Daenerys Targaryen prekvapivo objavil pohár od Starbucks.

Okrem vtipných meme obrázkov sa však začalo polemizovať aj o možnom úmysle, ktorý by znamenal určitý druh platenej spolupráce zo strany najväčšieho obchodného reťazca kaviarní na svete. Tieto špekulácie však už oficiálnymi vyhláseniami popreli predstavitelia Starbucksu aj HBO a pohár bol zo spomínanej scény dodatočne digitálne vymazaný, informuje The Verge.

Napriek tomu, že pri seriáli takéhoto formátu by sa podobné chyby nemali stávať, si predstavitelia priznali chybu a dodali, že ak je tento incident jediným problémom, tak je všetko v poriadku.

Navyše však došlo aj k ďalšiemu zisteniu, podľa ktorého ide o pohár z miestnej írskej kaviarne, kde bola celá scénka natáčaná a tým môžeme s istotou uzavrieť všetky špekulácie o úmyselnom umiestnení plateného produktu v spolupráci so Starbucks.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú