Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Panasonic uvádza na náš trh nový model Bluetooth slúchadiel HTX90N v klasickom prevedení na uši so systémom aktívneho potlačenia okolitých ruchov. Vyznačujú sa „moderným retro štýlom“, ktorý kombinuje nadčasové prvky s tradičným dizajnom. Rad slúchadiel HTX prechádza tak po jedenástich rokoch výraznou zmenou.

Plný dynamický zvuk bez rušenia okolím

Slúchadlá Panasonic HTX90N sú vybavené aktívnym systémom tlmenia okolitých ruchov, takže zaisťujú pri počúvaní hudby alebo sledovaní filmov v akomkoľvek prostredí ideálne posluchové podmienky. O kvalitný a plný zvuk sa starajú meniče s priemerom 40 mm s neodymovými magnetmi. Zárukou kvalitného a dynamického podania basov je použitý systém Acoustic Bass Control. Pre ďalšie posilnenie hlbokých tónov možno stlačením tlačidla aktivovať funkciu Bass Enhancer.

Panasonic

Model HTX90 sa výborne hodí na počúvanie na dlhších cestách. Batéria zabezpečuje energiu až na 24 hodín nepretržitého prehrávania so zapnutým aktívnym tlmením okolitého hluku. A ak sa náhodou vybije, je možné pripojiť slúchadlá k telefónu audio káblom a počúvať ďalej. Funkcia Voice Assistant Activation uľahčuje ich použitie ako hands-free pri telefonovaní.

Panasonic

Slúchadlá Panasonic HTX90 sú dostupné na našom trhu  v troch farebných prevedeniach – matnej čiernej, vanilkovo bielej a tmavomodrej. Ich odporúčaná koncová cena je 155 eur.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú