Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-xtouch
O čínskom výrobcovi Bluboo počujeme v poslednej dobe veľmi často. Len nedávno predstavili úplne novú vlajkovú loď Bluboo Xtouch, ktorá sa okamžite stala populárnou. Vďačí tomu najmä svojmu nádhernému dizajnu, skvelému výkonu a prijateľnou cenou. 

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Bluboo Xtouch sa krátko po spustení predpredaja v Číne dostáva aj na Slovensko. Predpredaj na tento smartfón spustil jeden zo slovenských e-shopov, u ktorého si Bluboo Xtouch môžete predobjendať za cenu 246 €. Oproti čínskej cene, ktorá sa pohybuje na úrovni 160 € je to poznateľný rozdiel.

Bluboo Xtouch môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


bluboo xtouch (21)
Bluboo Xtouch ponúka nádherný dizajn tvorený dvojicou sklených panelov, pričom ten zadný prichádza s veľmi zaujímavou textúrou. Medzi špecifikáciami nájdeme 5-palcový FullHD displej, osemjadrový procesor MediaTek MT6753 s takom 1,3 GHz, 3 GB operačnej pamäte RAM, Android 5.1, 32 GB úložisko už v základnej výbave, kvalitný 13 MPx Sony IMX214 fotoaparát, snímač odtlačkov prstov, DualSIM a LTE pripojenie s plnou kompatibilitou na Slovensku. Viac informácií sa dozviete v našom podrobnom článku.

bluboo xtouch bluboo xtouch (2) bluboo xtouch (9) bluboo xtouch

Zdroj: Heureka.sk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú