Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-letv-one
Trojica nových smartfónov od čínskeho nováčika LeTV sa stala ihneď populárna. Vysokej popularite vďačia smartfóny perfektnému pomeru cena / výkon, ktorý je v ich prípade naozaj bezkonkurenčný. Najlacnejší z nich, LeTV One, teraz vstupuje aj na slovenský trh. 

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

LeTV One vzhľadom na svoju cenu ponúka naozaj perfektnú výbavu. Tento smartfón sme otestovali ako prví na Slovensku a v našej recenzii si viedol výborne. LeTV One po dlhej dobre teraz konečne vstupuje aj na náš trh a má naozaj veľký potenciál stať sa hitom. Stalo sa totižto niečo, čo by nikto nečakal. LeTV One sa totižto u nás predáva lacnejšie, ako vo väčšine čínskych e-shopov. Cena LeTV One na Slovensku je len 239 € za 16 GB verziu! Lacnejšia je aj 32 GB verzia, ktorá u nás stojí 266 €. Táto skutočnosť je naozaj prekvapujúca najmä kvôli faktu, že nejde o oficiálny predaj.

LETV ONE 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


LeTV One
Za svoju výbavu sa LeTV One určite hanbiť nemusí. Prednej strane dominuje 5,5″ IPS displej s FullHD rozlíšením, ktorého farby sú naozaj nádherné. Pod kapotou nájdeme výkonný osemjadrový procesor MediaTek Helio X10 s taktom 2.2 GHz, ktorému sekunduje 3 GB RAM a grafický čip PowerVR G6200, ktorý bez problémov zvláda aj náročné hry. K dispozícii je v 16 GB a aj 32 GB verzii.

LETV ONE 32GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


LeTV One
Zadná strana skrýva kvalitný 13 MPx Sony IMX214 snímač, ktorý v prípade LeTV One odvádza naozaj výborný výkon. O vaše selfie fotky sa bude starať 5 MPx predná kamera. Všetok hardvér napája batéria s kapacitou 3000 mAh, pričom softvérovú stránku tvorí výborne optimalizovaný Android 5.0 s vlastnou nadstavbou eUI 5. LeTV One ponúka aj USB Type-C, DualSIM funkcionalitu, podporu 4G LTE sietí na frekvenciách 1800/2100/2600 MHz a IR Blaster pre ovládanie domácich spotrebičov.

Ste zo „slovenskej“ ceny LeTV One rovnako šokovaní, ako my? 

LeTV OneLeTV One LeTV One LeTV One

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú