Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Sú to už viac ako dva roky, čo sa aj do našich kín dostal pôvodný Deadpool. Po ohromnom úspechu a spokojných divákov, ktorým sa konečne predviedla tá správna verzia tejto ikonickej postavy, bolo zaručené, že sa dočkáme pokračovania.  To prichádza do kín práve teraz a my vám preto predstavíme nové postavy, ktoré sa stretnú s titulným Wadeom Wilsonom (Ryan Reynolds) a prečo by sme sa na ne mali tešiť.

Cable (Josh Brolin)

Cable je komplexná postava s komplikovaným príbehom, ktorého dobre poznáme z komiksov. Tam sa zaradil medzi obľúbencov takmer každého fanúšika. Nathan Summers sa narodil ako dieťa ikonických postáv Cyclops a Jean Grey.

V komiksoch deväťdesiatych rokov predviedol vrodené schopnosti telekinézy a telepatie, ktoré z neho robia mocného mutanta. Cable ale taktiež trpí na techno-organický vírus, ktorý jeho ľavú ruku a oko premenil na kybernetické zariadenia. Väčšina jeho príbehov obsahuje cestovanie v čase, kde sa predvádza ako morálne komplexný anti-hrdina, čo spoznáš aj v deji Deadpoola 2. Josh Brolin po Thanosovi dostal do rúk opäť skvelú postavu!

Domino (Zazie Beetz)

Domino nie je až tak známa z komiksov, vo filme ale má podstatnú úlohu. Neena Thurman je taktiež členkou tímu X-Force a ako ste mohli vidieť v traileri na Deadpoola 2, jej superschopnosť je šťastie. To znamená, že realitu môže donútiť fungovať podľa svojho a jej pokusy sú takmer vždy úspešné.

Bedlam (Terry Crews)

Známy herec Terry Crews sa objavuje v úlohe kľúčového charakteru menom Bedlam, ktorý svoj komiksový debut zažil v roku 1998. Spolu s bojovými skúsenosťami na stôl prináša schopnosť vytvoriť elektromagnetické pole, ktoré ovplyvňuje ako stroje, tak aj ľudský mozog.

Shatterstar (Lewis Tan)

Gaveedra “Shatterstar” Seven má ešte zložitejší príbeh pôvodu, ako Cable. Po prvýkrát sa objavil v komikse z roku 1991 a teoreticky je svoj vlastný starý otec. Navyše je synom postáv Longshot a Dazzler. Vyrastal v takzvanom Mojoverse, no film Deadpool 2 tento komplikovaný dej nenačne. Nás však zaujímajú jeho schopnosti. V komiksoch má Shatterstar ohromnú silu, rýchlosť, reflexy atď., spolu so schopnosťou liečenia, teleportácie a vytvárania tlakových vĺn.

Zeitgeist (Bill Skarsgård)

Táto postava nemá obzvlášť bohatú minulosť, keďže po prvýkrát sa objavila v komikse z roku 2001, kde nakoniec aj zomrela. V komiksoch jeho schopnosť spočíva v tom, že vie opakovane pretvárať a v ústach tvoriť kyselinu.

Surge (Shiori Kutsuna)

Postava, ktorú si zahrala herečka Shiori Kutsuna. Surge sa po prvýkrát objavila v komikse z roku 2004. Jej schopnosť spočíva v tom, že dokáže absorbovať elektrinu, ktorú môže neskôr vypustiť v kontrolovanom štýle. Bojové scény vo filme tak skvelo obohatí.

Russell (Julian Dennison)

Kto je to decko, ktoré je vlastne centrom príbehu Deadpoola 2? Tento hrdina v komiksoch nie je až taký podstatný, vo filme si ho ale tvorcovia vzali do vlastných rúk. Vyzerá mocne, čo vysvetľuje príchod Cablea, ktorý tým chce predísť istej budúcej udalosti.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú