Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Súčasný ftiness náramok od Xiaomi – Mi Band 2 – je jedným z najúspešnejších zariadení výrobcu. Ponúka výbornú výdrž, elegantný dizajn a množstvo funkcií, vďaka ktorým je najlepším vo svojej triede.

O chvíľu to však budú už dva roky od jeho predstavenia, preto je celkom logické, že fanúšikovia sa dožadujú nástupcu. Prvé reálne fotky sme mohli vidieť pred dvomi týždňami, keď bol predstavený smartfón Xiaomi Black Shark. CEO spoločnosti Lei Jun mal vtedy na zápästí náramok, pri ktorom všetko nasvedčovalo tomu, že sa jedná o Xiaomi Mi Band 3.

Stávka sa osvedčený dizajn

Aj keď nebolo oficiálne potvrdené, že sa jedná o budúcu generáciu náramku, všetko nasvedčuje opaku. CEO Xiaomi by len ťažko mal na ruke konkurenčný výrobok a koniec koncov, dnes ráno sa na Facebooku Xiaomi objavila fotografia, ktorá ho nepriamo potvrdzuje. Ako môžeš vidieť, spoločnosť stavila na osvedčený dizajn a znova sa tak dočkáme gumenného náramku, v ktorom bude osadený displej.

Ten ponúkne OLED technológiu a očakáva sa aj väčšia uhlopriečka s jemnejším rozlíšením. Po stranách bude jemne zaoblený, čím sa vytvorí ešte elegantnejší dizajn ako doteraz. Okrem ‚‚nového’’ dizajnu by sme sa mohli dočkať aj GPS modulu, vďaka ktorému bude sledovanie aktivít ešte o čosi lepšie. Samozrejmosťou bude vodeodolnosť, snímač tepu, akcelerometer, vibračný motorček a možno sa objaví aj bezdrôtové nabíjanie. Nás však najviac aj tak zaujíma cena, ktorá je pri Mi Bandoch najväčším lákadlom.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú