Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-minote
Spoločnosť Bluboo sa pomaly pripravuje na vydanie svojej najnovšej vlajkovej lodi, Bluboo Xtouch, o ktorej zverejňuje čoraz viac informácií. Tentokrát sa dozvedáme o upgrade vnútornej pamäti a tiež slote pre karty.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Najnovšie informácie o prichádzajúcej vlajkovej lodi Bluboo Xtouch nám hovoria o upgrade vnútornej pamäti, ktorá bude v základe ponúkať už slušných 32 GB. Bluboo Xtouch bude tiež vybavený unikátnym šuplíkom pre SIM/microSD karty. Tento šuplík prichádza s unikátnym 3-v-1 dizajnom, ktorý umožňuje vloženie hneď dvoch microSIM kariet, pričom na opačnej strane sa tiež nachádza priestor pre microSD kartu do 64 GB.

bluboo-xtouch-sim-tray1
Dizajnovo bude Bluboo Xtouch naozaj luxusné zariadenie. Dvojicu sklených zakrivených Gorilla Glass 3 panelov bude dotvárať kovový rám, pričom hrúbka smartfónu nepresiahne 5,5 mm. Zadná strana príde s 3D zakrivením a je mierne podobná tej na Xiaomi Mi Note. Prednú stranu bude tvoriť 5″ FullHD displej od JDI s 2,5D zakrivením. Po stránke výkonu bude k dispozícii známy osemjadrový MediaTek MT6753 čipset s taktom 1,3 GHz, ktorému bude sekundovať 3 GB RAM. Pre vaše dáta bude nachystaná spomínaná 32 GB vnútorná pamäť.

bluboo-x500
Zadný fotoaparát príde s 13 MPx Sony IMX214 snímačom a pravdepodobne aj optickou stabilizáciou obrazu. Predná selfie kamera ponúkne rozlíšenie 8 MPx. O softvérovú stránku sa postará Android 5.1 Lollipop a „šťavu“ mu bude dodávať 3050 mAh batéria. Bluboo Xtouch príde aj s podporou 4G LTE pripojenia na frekvenciách 800/1800/2100/2600 MHz, takže rýchle pripojenie 4. generácie si užijete aj na našom území. Zabudnúť nemôžeme ani na 360° snímač odtlačkov prstov zabudovaný do hardvérového domovského tlačidla. Odhadovaná cena Bluboo Xtouch je 179 €.

Zdroj: Gizchina.comCoolicool.com

 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú