Nie je to tak dávno, keď technologický svet netrpezlivo čakal, akým spôsobom vstúpi Xiaomi na trh notebookov. Výrobca ale už viac ako rok potvrdzuje, že dokáže prinášať skvelé produkty aj v tejto oblasti a získava si čoraz viac fanúšikov po celom svete.

Notebooky Xiaomi dnes už skutočne patria k najlepším vo svojej kategórií, a to okrem výkonných špecifikácií dosahujú aj vďaka lákavej cene. Dôraz pre kvalitu a detail ich robí známych medzi ľuďmi. Celokovovej hliníkovej konštrukcii sa jednoducho ťažko odoláva. V našom FonTech Shope teraz nájdeš v akcii hneď najvýkonnejšiu verziu Xiaomi Mi Notebook Pro.

Lepší v tejto cenovej kategórii nenájdeš

Okrem procesoru Intel Core i7-8550U sa nezabudlo ani na modernú výkonnú grafiku Nvidia GeForce MX150 s pamäťou 2 GB. K dispozícii je aj 16 GB DDR4 RAM a vnútorné úložisko s veľkosťou 256 GB. O chladenie sa stará dvojica vetrákov s vyfukovaním vzduchu na zadnej strane. Bezdrôtová konektivita zahŕňa rozhranie Bluetooth 4.1 a modernú WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz / 5 GHz). Vo výbave sa nachádza tiež HDMI port, 3,5 mm zvukový jack, dvojica USB Type-C konektorov a dvojica USB 3.0 portov. Nechýba ani slot pre microSD karty.

Zobraziť celú galériu (8)
Kristián Hrušovský / FonTech

Displej je 15,6-palcový s IPS zobrazovacou technológiou a FullHD rozlíšením. Jeho ochranu má za úlohu Gorrila Glass 3. generácie. Na notebooku je predvolene nainštalovaný operačný systém Windows 10 Home Edition v čínskom jazyku. Pre plnohodnotné používanie tak bude potrebná preinštálácia systému na slovenskú verziu Windows 10. Nemusíš sa však báť, že prídeš o licenciu. Po preinštalovaní OS a pripojení na internet sa verzia Home Edition opäť automaticky aktivuje.

Nenechaj si ujsť
Recenzia | Xiaomi Mi Notebook Pro sa snaží byť dokonalým MacBookom z Číny

Vysoký komfort pri písaní poskytuje podsvietená klávesnica so zdvihom kláves 1,5 mm a 3D prehnutím. Pre pohodlnú prácu je k dispozícii aj veľký 6″ touchpad, ktorý podporuje gestá a tiež v sebe obsahuje zabudovanú čítačku odtlačkov prstov. Vstavaná 8 000 mAh batéria sa dokáže úplne nabiť v priebehu 1 – 2 hodín a v stand-by režime vydrží až 8 hodín.

Takúto cenu trh ešte nevidel

Xiaomi tak už viac ako rok potvrdzuje, že dokáže prinášať na trh s notebookmi mimoriadne lákavé a kvalitné kúsky. Práve teraz máš šancu jeden z nich si zaobstarať pre seba. Xiaomi Mi Notebook Pro s výkonným 4-jadrovým procesorom Intel Core i7-8550U, 16 GB pamäťou RAM a 256 GB SSD diskom kúpiš za 872 €.

Kúpiť Xiaomi Mi Notebook Pro (i7, 16 GB RAM) za 872 € bez DPH
Bezpečný nákup cez FonTech Shop

Ak pri objednávke zvolíš spôsob dopravy EU Express, o DPH a iné poplatky si starosti robiť nemusíš. Poštovné ťa pritom vyjde len na 7 € a nezabudni ani na poistenie balíka, ktoré vychádza na necelých 16 €. Musíš však nakupovať rýchlo, pretože za túto cenu sú dostupné len 3 kusy.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú