Spoločnosť Xiaomi je okrem svojich smartfónov dobre známa už aj špičkovými notebookmi, ktoré predáva za rovnako zaujímavé ceny. Pre tento rok predstavila najnovšiu edíciu modelu Mi Notebook Air v tmavej šedej farbe s novou generáciu 4-jadrového Intel procesora.

Výkonný notebook za perfektnú cenu

Xiaomi Mi Notebook Air 2018 ponúka všetko to, čo jeho väčšia Pro verzia, no len v kompaktnejšom tele. V aktuálnom bleskovom výpredaji s kupónom BGXMA4641 je dostupný za neuveriteľných 569 €.

Kúpiť Xiaomi Mi Notebook Air 2018 za 569 € bez ďalších poplatkov
Kupón BGXMA4641

Samozrejme nechýba dodanie cez EU Priority Line, vďaka čomu ťa nečakajú žiadne ďalšie poplatky.

Čínsky Apple MacBook

Hneď na prvý pohľad môžeš vidieť podobnosť s notebookmi značky Apple. Tie sú veľmi žiadané a výrobca tak stavil na istotu. To sa mu viac než podarilo a na prvý pohľad tak zariadenia od seba len ťažko rozoznáš. Základom je kvalitná hliníková konštrukcia, ktorá je veľmi príjemná na dotyk a v tomto prípade je aj v nádhernom farebnom prevedení. Do nej je osadený 13,3″ IPS displej s FullHD rozlíšením, pod ktorým sa nachádza logo výrobcu. Chráni ho odolné sklo Gorilla Glass 3.

Všetky konektory sa nachádzajú po stranách notebooku a pre používateľa je k dispozícií 2x USB 3.0, 1x USB Type-C, 3,5 mm audi jack a HDMI. Nechýba podpora Dual WiFi, Dolby Audio Premium, AKG reproduktory a šikovná čítačka odtlačkov prstov na touchapade. Rozmery notebooku sú 309,6 x 210,9 x 14,8 mm, a to všetko pri váhe len 1,3 kg. Batéria je štvorčlánková Li-ion a ponúka kapacitu 5400 mAh. Výrobca pritom sľubuje výdrž až 8 hodín.

Len tak sa nezapotí

Že sa nejedná len o nejaké ‚‚orezávatko’’ potvrdzuje aj fakt, že výrobca u tohto modelu použil rovnaké špecifikácie, ako v prípade modelu Pro. A že toho výkonu je dosť, si sa mohol dozvedieť aj v našej recenzii.

Vo vnútri tak nájdeš štvorjadrový procesor Intel Core i5-7200U s taktom jadier 2,0 GHz, pričom s Turbo Boostom dokáže vytiahnuť až rovné 4,0 GHz. DDR4 pamäť RAM má kapacitu 8 GB.

Kúpiť Xiaomi Mi Notebook Air 2018 za 569 € bez ďalších poplatkov
Kupón BGXMA4641

Nenechaj si ujsť!
Recenzia | Xiaomi Mi Notebook Pro sa snaží byť dokonalým MacBookom z Číny

O grafický výkon sa stará 2 GB dedikovaná grafická karta Nvidia GeForce MX150. Veľkosť úložiska činí 256 GB a jedná sa o M.2. SATA disk. Ak ti by to nestačilo, dostupný je ešte jeden M.2 SATA slot.

Operačným systémom je Windows 10 Home Edition v čínskom jazyku. Ten si tak budeš musieť preinštalovať, no nemusíš sa báť. Aktivačný kód ostane zachovaný. Neváhaj preto a uchmatni si túto skvelú akciu. Počet kupónov je obmedzený.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú