Americká vláda tajne viedla v rokoch 2007 až 2012 program za 22 miliónov, ktorý mal za úlohu sledovať neidentifikovateľné objekty UFO. Bývalý šéf programu si na základe dôkazov myslí, že vo vesmíre nie sme sami.

Bývalý šéf Luis Elizondo, ktorý viedol tajný vládny program pre identifikáciu UFO verí tomu, že cudzinci z vesmíru navštívili Zem. Podľa neho prišiel program s viacerými dôkazmi, ktoré existenciu UFO len a len potvrdzujú. V mnohých záznamoch, ktoré čítal, sa objavujú zmienky o lietajúcich objektoch, ktoré mali nezvyčajnú schopnosť manévrovania a zmeny rýchlosti.

„Osobne verím tomu, že existujú veľmi presvedčivé dôkazy o tom, že nemusíme byť sami. Tieto lietajúce objekty vykazujú vlastnosti, ktoré v súčasnosti nie sú v americkom inventári, ani v žiadnom zahraničnom inventári, ktorý poznáme. Veci, ktoré nemajú žiadne zjavné letové služby, akékoľvek známe formy pohonu a pohyb spôsobmi, ktoré zahŕňajú extrémnu manévrovateľnosť, ktorá je za hranicami zdravého preťaženia G pre človeka alebo čokoľvek biologického“, povedal pre CNN Luis Elizondo

Objekty, ktoré vykazujú ohromnú rýchlosť a neprirodzený rotačný pohyb

Medzi známymi pozorovaniami bol prípad dvoch pilotov lietadiel Super Hornet. Tí boli svedkami stretnutia s neidentifikovateľnými lietajúcimi objektami, ktoré je zachytené aj na videu. Videli objekt, ktorý sa nepredvídateľne vznášal približne 40 metrov nad hladinou. Mal 30 metrov a oválny tvar. Pilotov ohromila hlavne rýchlosť objektu a jeho neprirodzený rotačný pohyb.

Existuje mnoho hlásení pozorovania UFO

V hláseniach od viacerých pilotov bolo mnoho prípadov, ktoré hovorili o lietajúcich objektoch, ktoré nemali žiadne krídla či rotory. Napriek tomu sa zdalo, že ľahko prekonávajú najrýchlejšie americké vojenské lietadlá. Program vypočúval aj mnoho očitých svedkov.

Dávajú na nás pozor ?

Jedným zo zaujímavých zistení bolo, keď neidentifikovateľné lietajúce objekty sa často sústreďovali na našu jadrovú energiu. Či už ide o jadrové elektrárne, alebo bojové lode. Podľa niektorých svedkov dohliadajú cudzinci na to, aby sa ľudstvo jadrovou technológiou samo nevyhladilo.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú