Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ak si si myslel, že slúchadlá Apple AirPods Max sú už samé o sebe príliš drahé, cenovka špeciálnej úpravy slúchadiel od spoločnosti Caviar ťa doslova posadí na zadok. Ako informuje portál MacRumors, cena verzie z čistého zlata prekračuje šesťcifernú čiastku v dolároch.

Caviar je ruská spoločnosť, ktorá sa zaoberá luxusnými modifikáciami rôznych technologických zariadení, ako napríklad slúchadiel či celých smartfónov. Za luxus sa samozrejme platí a inak tomu nie je ani pri ich úpravách, kde nájdeme rôzne zlaté prevedenia, iPhone s kúskom roláku Steeva Jobsa či po novom zlaté slúchadlá AirPods Max.

Ako uvádza spoločnosť na svojom webe, dostupná bude len dvojica týchto extrémne drahých slúchadiel v bielom a čiernom prevedení v kombinácii s čistým zlatom. Kožené časti slúchadiel prekrýva krokodília koža, čo tiež poriadne navyšuje cenovku. Zákazník, ktorý si ich bude chcieť zakúpiť, si ich navyše môže na webe spoločnosti upraviť podľa seba. Cenovka sa teda vo finále vyšplhala na neuveriteľných 108 000 dolárov, čo je v prepočte približne 88 100 €.

Zdroj: MacRumors, Caviar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú