Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Uplynulý víkend vo svete filmu patril predovšetkým premiére očakávanej rúbačky Mortal Kombat, ktorú si zahraniční diváci mohli vychutnať v kinách aj na streamovacej platforme HBO Max.

Ohlasy na krvavú filmovú zábavu inšpirovanú známou videohrou sa rôznia, celkovo však prevláda názor, že nový Mortal Kombat sa vydaril a rozhodne ide o jeden z vydarenejších filmov založených na hernej predlohe.

To nakoniec potvrdzujeme aj v našej recenzii, kde chválime prezentáciu filmu aj viaceré podarené odkazy na videohru, no zároveň novinke nevieme odpustiť niekoľko zbytočných nedostatkov.

V každom prípade však novému Mortal Kombat prajeme finančný úspech, keďže od neho sa bude odvíjať ďalšia budúcnosť ikonickej značky. Nedávno sme informovali o viacerých seriáloch, ktoré má Warner Bros. v pláne nakrútiť a zdá sa, že plány štúdia sa nekončia len tu.

Dáš všetky odpovede správne?
KVÍZ: Herný sviatok roka prichádza. Tento kvíz zvládne na 100 % len ten, kto pozná svet Mortal Kombat 

IGN teraz informuje, že ak sa Mortal Kombat pre Warnerov ukáže ako úspešný, v pláne sú najmenej štyri ďalšie filmy. V jednom z rozhovorov to naznačil herec Joe Taslim, ktorý vo filme stvárnil Sub-Zera.

Ten upresnil, že s filmovým štúdiom podpísal zmluvu na štvoricu ďalších možných filmov, v ktorých by sa mal do svojej role nemilosrdného zabijaka Sub-Zera vrátiť. Všetko ale bude záležať od úspechu terajšej novinky. Ak sa neujme, značka môže pokojne na pár rokov opäť skončiť.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú