Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pri predstavení inteligentných hodiniek od Xiaomi sa mnohé oči fanúšikov upreli na ich dizajn. To, že sa tento čínsky gigant inšpiroval u Apple tak nie je žiadnym tajomstvom. Výdrž batérie je pri Xiaomi Mi Watch o niekoľko hodín dlhšia ako v prípade hodiniek Applu, no samotný výrobca podcenil možnosti akumulátora, informuje Gizchina.

Narozdiel od Apple Watch dostali nové Xiaomi hodinky 1,78″ AMOLED displej s hustotou pixelov 326 ppi. Táto novinka prichádza v dvoch verziách, a to klasickej a exkluzívnej verzii, ktorá je o pár desiatok eur drahšia. Nové inteligentné hodinky majú pritom podľa výrobcu vydržať na jedno nabitie 36 hodín, avšak ako ukázali prvé testy, zvládnu omnoho viac.

Na sociálnej sieti Weibo totiž zamestnanec Xiaomi zdieľal snímku obrazovky so zaznamenanou výdržou hodiniek, ktoré prekonali pôvodné dáta o vyše 20 hodín. Výdrž na jedno nabitie sa tak má pohybovať až na úrovni 57 hodín, kedy ostane batérii ešte 10 % energie a celkovo zvládne až 63 hodín prevádzky, teda vyše 2 a pol dňa. Xiaomi Mi Watch navyše prišli ako prvé s čipom Snapdragon 3100 so 4G, informuje Mi fórum.

Zdroj: Gizchina, Mi

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú