Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Počas dnešnej premiéry novej vlajkovej lode Xiaomi Mi 9 sa spoločnosť odhodlala ukázať aj nové doplnky, ktoré sa postarajú o dostatok energie v smartfónoch s podporou Qi štandardu. Xiaomi oficiálne predstavilo rýchlu 20 W bezdrôtovú nabíjačku do domácnosti, ale aj do auta a spolu s nimi ukázala tiež powerbanku s bezdrôtovým nabíjaním.

Keďže nová Mi 9-ka už disponuje bezdrôtovým nabíjaním, bol by hriech to nevyužiť. Spoločnosť teda s týmto modelom predstavila aj 20 W bezdrôtovú nabíjačku na stôl. Podľa oficiálnych údajov dokáže batériu novej vlajkovej lode nabiť doplna už za 60 minút. Nechýba jej ani tiché chladenie a perfektná cena len 13 €. Rovnaký výkon Xiaomi vložilo aj do bezdrôtovej nabíjačky do auta za približne 22 €, ktorú je možné jednoducho upevniť na palubnú dosku.

Tento držiak má navyše motorizované svorky pre pohodlné vyberanie a vkladanie smartfónu aj počas jazdy. Trojicu týchto gadgetov uzatvára bezdrôtová powerbanka s kapacitou 10 000 mAh, ktorá disponuje výkonom 10 W. Okrem toho v nej nájdeme aj ďalšie dva výstupy pre nabíjanie iných zariadení. Za tento doplnok si Xiaomi pýta na domácom trhu necelých 20 €.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú