Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O ukončení podpory najrozšírenejšej verzie Windowsu sme už písali. Hoci patrí medzi najobľúbenejšie, Microsoft sa ho rozhodol „zahubiť“ a tlačí ľudí do Windowsu 10. Mnohým používateľom to spravilo vrásky na čele.

Nehovoriac o tom, že s poslednými aktualizáciami len pribudli ďalšie problémy. Microsoft to ale nenechal tak a pripravil si pre nás novú aktualizáciu, ktorá odstraňuje nepríjemný problém s pozadím, informuje Windows Central.

Ak používaš Windows 7 ani tebe zrejme neunikol problém, ktorý trápi väčšinu jeho používateľov. Tapeta na základnej obrazovke sa po reštarte zmenila na čiernu. Pomohol až opätovný reštart zariadenia.

Síce je už Windows 7 mimo oficiálnej podpory, Microsoft si ale túto chybu uvedomil a ihneď pripravil opravný update, ktorý sa dostal hromadne medzi všetkých používateľov. Je k dispozícii každému, kto používa Windows 7 SP1.

Na stránke podpory od spoločnosti Microsoft sú zhrnuté všetky predpoklady na aktualizáciu a dôležité informácie o spôsobe použitia aktualizácie vrátane reštartovania zariadenia, aby sa aktualizácia mohla vykonať.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú