Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft po poslednej májovej aktualizácii systému Windows 10 pripravuje ďalšiu, ktorá sa skrýva pod označením 19H2. Aktualizácia by mala byť k dispozícii pre všetkých používateľov približne začiatkom septembra a hlavné zmeny sa dotknú najmä vylepšenia výkonu a kvality, no dôjde aj k zmene spôsobu samotného aktualizovania.

Microsoft sa pre nadchádzajúcu hlavnú verziu podľa ich slov rozhodol využiť menej rušivý spôsob, ktorý vďaka novému spôsobu servisnej technológie zabezpečí rýchlejšiu a menej problémovú aktualizáciu. Pripravovaná hlavná verzia sa bude inštalovať spôsobom aktualizácie, rovnako ako to funguje v prípade klasických, mesačných aktualizácií.

Doterajšie hlavné verzie podliehali zložitejšiemu procesu upgradu, ktorý zvykol spôsobovať rôzne problémy a preto sa nová verzia bude inštalovať už len procesom aktualizácie. Jedinou podmienkou je disponovať nainštalovanou májovou verziou s označením Windows 10 1903. Pre staršie verzie bude nová verzia, ktorá bude k dispozícii v jeseni inštalovaná klasickým, starým upgradom.

Zdroj: Microsoft

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú