Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čínsky gigant spolu s MIUI 11 či Xiaomi Mi 9 Pro predstavil aj nový Xiaomi Mi MIX Alpha, ktorá zaujme hlavne svojim revolučným displejom s pomerom k telu na úrovni až 180 %. Spoločnosť teraz zverejnila video, ktoré zachytáva dychberúce zábery nabíjania nového smartfónu budúcnosti.

Hlavným ťahákom Mi MIX Alpha je určite jeho displej, ktorého pomer k telu smartfónu dosahuje až 180,6%. Ukrýva v sebe množstvo technológií, ako napríklad ultrazvukový proximity senzor, a jeho bočné strany zobrazujú počas bežného používania notifikácie a ikony. Nutnosťou je aj prítomnosť špeciálnych senzorov, ktoré majú na starosti zabránenie náhodným a nechceným dotykom pri držaní zariadenia.

Smartfón však ohúril aj rozlíšením hlavného snímača trojitého fotoaparátu, ktoré totiž dosahuje až 108 Mpx, pričom zvyšné dva snímače majú rozlíšenie 20 Mpx a 12 Mpx. Model však bude vyrobený iba v obmedzenom počte kusov, a jeho cena je nastavená až na približne 2 550 €. Teraz si však vychutnaj krátke video, ktoré ukazuje úžasné dizajnové využitie tohto revolučného displeja smartfónu.

Zdroj: Twitter/Xiaomi

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú