Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už o dva týždne fanúšikov sci-fi a predplatiteľov služby Prime Video poteší akčná sci-fi novinka Tomorrow War, v ktorej sa Chris Pratt postaví mimozemskej pliage vo finálnom boji o záchranu našej planéty.

Na čom si Prime Video vychutnáš v skvelej kvalite?

Pozri si ho na 58-palcovom televízore s technológiou Ambilight, 4K rozlíšením, operačným systémom Android a podporou HDR10+.

PREČÍTAJ SI CELÝ –>ČLÁNOK<–

O filmovej novinke sme ťa už nedávno informovali, teraz sa očakávaný film dočkal posledného výbušného traileru, ktorý odhaľuje akčné zasadenie a pridáva doposiaľ najdetailnejší pohľad na mimozemšťanov snažiacich sa vyhladiť ľudstvo.

Film mal byť najskôr premietaný v kinách, kvôli pandemickej situácii však po právach siahol Amazon, ktorý Tomorrow War sprístupní v piatok 2. júla exkluzívne na svojej platforme Prime Video.

Dej sleduje bývalého vojaka a stredoškolského učiteľa Dana Forestera, ktorý je nútený cestovať v čase do budúcnosti, aby sa tu postavil mimozemskej invázii a vrcholiacim bojom o záchranu Zeme.

Chrbát mu pri tom bude kryť austrálska kráska Yvonne Strahovski (Príbeh služobníčky), držiteľ Oscara J. K. Simmons (Whiplash) či Sam Richardson (Nádejná mladá žena) v úlohe urozprávaného vedca Charlieho. Snímka zároveň bude hraným debutom režiséra Chrisa McKaya, ktorý sa doposiaľ postaral iba o animák Lego Batman vo filme.

Tomorrow War predstavuje už druhé veľkorozpočtové sci-fi nabité akciou, ktoré sa ku nám v krátkom čase dostane. Minulý týždeň na Paramount+ štartoval Infinite v hlavnej úlohe s Markom Wahlbergom, v tomto prípade to však vôbec nevyšlo a film s čistým svedomím odporučiť nemôžeme. Viac v našej recenzii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú