Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pokračovanie seriálového fenoménu od Netflixu sa blíži. Seriálové spracovanie Zaklínača patrí medzi najobľúbenejšie kúsky streamovacej služby, vďaka čomu je jeho pokračovanie jedným z najočakávanejších zárezov tohto roka.

Netflix má vo zvyku o svojich nadchádzajúcich počinoch dlho mlčať. Až niekoľko týždňov, v určitých prípadoch aj mesiacov vie vypustiť čo by len najmenšie ústrižky očakávaného projektu a takýto scenár nie je výnimkou ani druhej série Zaklínača.

Na krátku, len niekoľkosekundovú ukážku upozorňuje portál The Verge. Ako môžeme na dvanástich sekundách vidieť, jej primárny zámer je odhaliť o niečo staršiu a najmä suverénnejšiu Ciri.

Fanúšikovia vedia, že princezná Cintry sa odklonila od svojho zámožného pôvodu. Naopak, priklonila sa skôr k nebezpečnému záklinačskému spôsobu života. Už vo vyššie spomínanej bleskovej ukážke môžeme vidieť náznaky tréningu s najväčšou pravdepodobnosťou pod záštitou Zaklínačov.

Zaklínača plný Netflix

Pevne veríme, že druha séria dorazí ešte tento rok, no treba brať na zreteľ, že zo strany streamovacej služby nepadlo ani len priblíženie dátumu vydania.

Zároveň nemôžeme zabúdať, že Netflix si na nás chystá hneď niekoľko projektov z fantasy univerza. Prvou a tradičnejšou seriálovou odbočkou je Blood Origin, zasadený pred udalosti Geralta z Rivie. V hre je ešte celovečerný animák The Witcher: Nightmare of the Wolf, ktorý sa zameria na Geraltovho mentora Vesemira.

Zdroje: The Verge, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú