Ako prostredníctvom Facebooku informuje Polícia SR na základe správy Newsweek, ruská štátna TV prerazila zdanlivo nedosiahnuteľné dno propagandy.

Moderátor Vladimir Solovyov vo svojom programe uvažoval o tom, či sa konflikt na Ukrajine môže rozrásť do tretej svetovej vojny, čím Rusko pravidelne straší. „Úradovala“ však hlavne ďalšia hostka Margarita Simonyanová, ktorá je novinárkou a hlavne šéfkou ruskej spravodajskej stanice RT, ktorú si si pred jej celoeurópskym vypnutím mohol naladiť aj u slovenských operátorov.

“Je to v poriadku, aj tak raz musíme zomrieť. Osobne si myslím, že najrealistickejším scenárom je cesta treťou svetovou vojnou s ohľadom na to, ako sa poznáme a ako poznáme nášho lídra, Vladimíra Vladimiroviča Putina. Poznajúc, ako to tu funguje, je to nemožné, bez šance, že sa vzdáme. To, že všetko skončí jadrovým útokom, je viac pravdepodobné ako iný záver. Je to pre mňa horor, no na druhej strane tomu rozumiem. Pôjdeme do neba, zatiaľ čo oni si budú kvákať,“ vyhlásila šéfka RT.

Kremeľ sa použitím jadrových zbraní vyhráža už dlhšiu dobu a snaží sa tak Západu zabrániť v dodávaní zbraní a zásob na pomoc Ukrajine.

Polícia dodáva, že väčšina Slovákov už nemá k takejto priamej ruskej propagande prístup a nevedia preto, aké šialenosti v tejto sfére zaznievajú.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú