Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Skupina biológov, ktorá nedávno prelietla ponad pláne v americkom Utahu, spozorovala uprostred divočiny extrémne zvláštny úkaz. Ako informoval portál Futurism, jeden z pasažierov vrtuľníka si všimol zvláštnu lesklú vec, no keď podišli bližšie, zostali poriadne v šoku.

Skupina biológov vykonávala sčítanie oviec, ktoré prevádzali zo vzduchu za pomoci helikoptéry, no pri tejto práci narazili na extrémne zvláštny kovový monolit, ktorý sa nachádza ďaleko od civilizácie doslova „uprostred ničoho“.

Kovový stĺp je vysoký tri metre a je pevne osadený do zeme. Jeho pôvod je zatiaľ neznámy, no odborníci predpokladajú, že sa jedná o dielo nejakého moderného umelca, informuje The Guardian.

Pozícia tohto fascinujúceho monumentu je však zatiaľ tajná. Divočina v Utahu je veľmi nebezpečná a vedci nechcú, aby teraz ľudia vo veľkom začali navštevovať toto „dielo“.

Okolité prostredie v kombinácii s kovovým monumentom náramne pripomína scénu z filmu „Vesmírna Odysea“, možno sa tak naozaj jedná o odkaz na tento kultový sci-fi film.

Zdroj: Futurism, TheGuardian

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú