Assassin’s Creed IV Black Flag, ktorý v známej sérii od Ubisoftu patrí k najpopulárnejším, dostane remake, informuje Kotaku. Ubisoft už mal projekt odklepnúť a aktuálne sa začínajú práce na novom vývoji.

Ubisoft v minulosti predstavil viaceré remastery svojich titulov, remake je však v celej sérii novinkou. Pred pár mesiacmi sa hovorilo o remaku prvého dielu série, čo Ubisoft následne odmietol.

Na remaku Black Flag sa má podieľať pobočka Ubisoftu v Singapure, projekt je podľa zdrojov Kotaku iba na samotnom začiatku prípravných fáz. Potrvá teda ešte niekoľko rokov, kým sa prerábka pre mnohých najlepšieho dielu série ku hráčom dostane.

Okrem remaku Black Flag Ubisoft pri svojej vlajkovej lodi poriadne dupol na plyn a v príprave je hneď niekoľko noviniek série Assassin’s Creed. Na jeseň sa ku nám chystá čerstvý diel s podtitulom Mirage, ktorý bude znamenať návrat ku koreňom a bude zasadený do Bagdadu.

Ďalej sú v príprave prídavky Assassin’s Creed Hexe, Red či Nexus, ktorý bude určený pre virtuálnu realitu a hráči sa tu prevtelia do kože Ezia, Connora či Kassandry.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú