Ubisoft oddnes sprístupnil hru Far Cry 5 na pár dní úplne zadarmo. Hráčov tak chce navnadiť na prichádzajúce pokračovanie Far Cry 6, ktorého vydanie je naplánované na 7. októbra. Piata časť obľúbenej akčnej franšízy bude podľa oficiálnej stránky Ubisoftu k dispozícii od 5. do 9. augusta. Okrem toho si ju hráči môžu kúpiť v obrovskej zľave, a to na všetkých dostupných platformách.

Aj napriek zmiešaným reakciám fanúšikov si Far Cry 5 od vydania v roku 2018 udržuje stálu hráčsku základňu a ponúka všetky esenciálne prvky typické pre celú sériu. Na hru sa výborne pozerá vďaka pestrosti farieb, otvorený herný svet ponúka nepreberné možnosti vyžitia a nechýba ani šialená akcia zasadená do Hope County v Montane.

Far Cry 5 je dostupná zadarmo na PC prostredníctvom platforiem Steam, Epic Games Store a Ubisoft Store a konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Víkend prinesie aj spomínané zľavy na všetky edície hry, vrátane season passu.

PC verzie hier na Epic Games Store sú v 80 %, na Steame a Ubisoft Store dokonca až v 85 % zľave. Majitelia PS4 a PS5 si štandardnú edíciu zaobstarajú v 80 % zľave, zatiaľ čo zlatú edíciu získajú v o čosi menšej 75 % zľave. Hráči na konzolách Xbox Series X/S a Xbox One majú možnosť zadovážiť si hru v 85 % zľave pre štandardnú edíciu a 80 % pre edíciu zlatú.

Season pass je na konzolách a Epic Games Store zlacnený o polovicu, hráči na platformách Steam a Ubisoft Store nakúpia ešte výhodnejšie v 70 % zľave.

Zdroj: Ubisoft

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú