Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Americká spoločnosť Uber, ktorá je vo svete považovaná za jednu z najobľúbenejších taxislužieb znova rozširuje svoje portfólio produktov. V utorok došlo k oznámeniu, ktoré potvrdzuje možnosť „tichej jazdy“ bez konverzácie, no ešte zaujímavejšou novinkou sú lety helikoptérou, informuje CNN.

Uber týmto krokom očakáva zvýšenie bezpečnosti a rýchlosti jazdy pre zákazníkov, no v neposlednom rade aj tržieb. Zákazníci totiž za let helikoptérou na trase Manhattan – letisko Johna F. Kennedyho zaplatia za 8 minút približne 200 dolárov. Služby môžu využiť používatelia Uberu, ktorí disponujú najvyššou Diamond, alebo Platinum kategóriou. V blízkej dobe nie je vylúčene, že po väčšom záujme spoločnosť rozšíri lety helikoptérou aj na iné trasy v New Yorku.

Samotné lety však neprevádzkuje priamo Uber, ale spoločnosť HeliFlite, ktorá je známa predovšetkým ponukou charterových letov. Cestu vrtulníkom je možné rezervovať priamo v daný deň, alebo až 5 dní vopred, no kapacita helikoptéry je limitovaná na 5 osôb, ktoré so sebou môžu mať príručnú a osobnú batožinu.

Zdroj: CNN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú