Po marcovej krátkej ukážke sme sa konečne dočkali plnohodnotného traileru na jeden z najprekvapivejších seriálov Netflixu zo začiatku roka. Seriál Lupin s obľúbeným Omarom Sy v hlavnej úlohe príde už o niekoľko týždňov.

Na čom si Lupina vychutnáš v skvelej kvalite?

Pozri si ho na 58-palcovom televízore s technológiou Ambilight, 4K rozlíšením, operačným systémom Android a podporou HDR10+.

PREČÍTAJ SI CELÝ –>ČLÁNOK<–

Vydanie druhej sady častí ľahkovážneho, no napínavého Lupina sa odhadovalo na jún tohto roka. Vzhľadom na to, že finále prvej polovice skončilo pomerne otvorene, mnohým fanúšikom krátka medzera medzi epizódami seriálu rozhodne vadiť nebude.

Nový trailer sa už tradične orientuje na priblíženie tentokrát už vyhroteného konfliktu Diopa a Pellegriniho, ktorý mu uniesol syna. Môžeme sa teda tešiť na ešte prefíkanejšie plánovanie v podaní hlavného charakteru, ktorého tentokrát nebude poháňať len túžba po pomste zavraždeného otca.

Diop sa zároveň musí vysporiadať aj so zborom francúzskej polície, kedy mu na krk dýcha Youssef. Práve ten vo finále debutovej pätice častí odhadil tajomstvo zámožného lupiča ako jediný, pričom sa rovnako ako Diop opieral o knižnú predlohu.

Seriálu pri vydaní viacerí kritici vyčítali rýchlejšie tempo, ktoré môžeme očakávať aj pri pokračovaní. V celistvosti tak konečne pôjde o príbehovo ukončenú (prvú) sériu, keďže sa odhaduje, že aj tentokrát sa dočkáme piatich častí rovno v deň vydania.

Ako sme informovali, Lupin začiatkom januára prekonal hneď niekoľko sledovacích rekordov, kedy na krk dýchal aj celosvetovo známym hitom ako Queen’s Gambit či Bridgerton. Išlo tak o najsledovanejší francúzsky seriál v histórii, ktorý si po celom svete pozrelo už vyše 70 miliónov divákov. Pokračovanie Lupina vychádza exkluzívne na Netflixe 11. júna.

Zdroj: Netflix, YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú