Francúzska dráma Lupin od Netflixu začiatkom roka vyvolala medzi divákmi nemalý rozruch. Išlo totiž o jeden z najsledovanejších titulov januára, ktorý v obľúbenosti prekonal hneď niekoľko modiel streamovacej služby.

Po piatich častiach sme však ostali so zaujímavým zakončením, ktoré je oveľa bližšie než si myslíme, v čom nás utvrdzuje už aj Netflix. Ten má vo zvyku vydávať ukážky nadchádzajúcich titulov bezprostredne len niekoľko týždňov pred ich vydaním, čo môže byť prípad aj druhej časti Lupina.

Na novú krátku ukážku upozorňuje facebooková stránka fanúšikov Netflixu. Trailer odkrýva takmer okamžité udalosti po padnutí finálnej klapky piatej epizódy, pričom stavia hlavnú postavu ešte do pomstychtivejšej persóny. Tomu teraz nejde len o vyrovnanie účtov minulosti, ale aj o vysporiadanie sa s takmer absolútnym odhalením pred zákonom.

Druhej pätice časti sa podľa traileru dočkáme už v lete. Skromne odhadujeme jeho prvú polovicu, kedy je dosť možné, že pred Netflix zasadneme už v júni. Zároveň nie je vylúčený ani dátum 15. júl, kedy portál Marie Claire pripomína 116. výročie prvej knihy, v ktorej duchu sa seriál ponáša.

Zdroje: YouTube, Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú