Fanúšikov Assassin’s Creed čaká náročný víkend. Ubisoft si pre hráčov pripravil špeciálnu akciu, počas ktorej na 4 dni bezplatne sprístupní až 5 dielov ikonickej hernej série. Podmienky sa však líšia v závislosti od herného zariadenia, informuje Ubisoft.

Zadarmo, ale aj vo veľkej zľave

Ubisoft hráčom sprístupní zadarmo 5 dielov svojej série Assassin’s Creed. Akcia trvá od štvrtka 10. augusta do pondelka 14. augusta, pričom hráči si budú môcť zadarmo vyskúšať diely Assassin’s Creed Valhalla, Black Flag, Assassin’s Creed 2, Brootherhood a Revelations.

Sprístupnenie hier zadarmo sprevádza aj výpredajová cena jednotlivých dielov série, ktoré je možné získať so zľavou až do výšky 85 %. Hráčom bude počas akcie odomknutá príbehová kampaň jednotlivých dielov, pričom sa na ňu nebudú vzťahovať žiadne obmedzenia. Pokrok v kampani bude uložený a v prípade zakúpenia hry môžu hráči v príbehu pokračovať.

Obmedzenia však prichádzajú v prípade jednotlivých herných zariadení. Na Xboxe budú mať hráči k dispozícii všetkých 5 hier. Na PC a PS4/PS5 už je to komplikovanejšie. Na konzolách PlayStation bude zadarmo k dispozícii iba Assassin’s Creed Valhalla. Diel Black Flag a Ezio Collection sú dostupné pre predplatiteľov PlayStation Plus Extra.

Na PC si hráči budú môcť hry vyskúšať cez Ubisoft Connect, kde budú dostupné všetky diely s výnimkou Assassin’s Creed IV: Black Flag. Valhalla bude k dispozícii aj na Epic Games Store.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú