Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O pripravovanej modelovej línii Galaxy S20 sa dozvedáme čoraz viac detailných informácií, ku ktorým teraz pribúdajú novinky o výbave fotoaparátu prémiového modelu. Samsung údajne prinesie v novinke Galaxy S20 Ultra až 108 MPx fotoaparát a obrovské priblíženie s periskopom, informuje portál MySmartPrice.

Modelová rada Galaxy S20 dostane rôzne stupne výbavy, no tým najlepším z novej trojice má byť Samsung Galaxy S20 Ultra, ktorý ponúkne skutočne špičkový fotoaparát. Výrobca by v ňom mal podľa dôveryhodného zdroja využiť 108 MPx senzor, ktorý môže byť identický ako v prípade nového Xiaomi Mi Note 10. Zatiaľ však nie je isté, o aký senzor sa bude jednať. Okrem neho sa má tento „Ultra“ model pýšiť aj 100-násobným hybridným priblížením a fotoaparátom s periskopom.

Ďalšou súčasťou výbavy má byť okrem výkonného procesora aj 12 GB operačnej RAM pamäte pri 128 GB verzii. V prípade úložiska by mali byť na výber aj 256 GB a 512 GB varianty. Najvyššia konfigurácia by dokonca mohla podľa Maxa Weinbacha, autora niektorých predošlých únikov informácií, dostať tiež 5G, 5000 mAh batériu, ale aj 16 GB RAM, informuje 9to5Google.

Zdroj: MySmartPrice, 9to5Google, Max Weinbach/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú