Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Technológia VoLTE je v ponuke už u všetkých slovenských operátorov. Telekom teraz sprístupnil túto službu ďalším smartfónom a zákazníci môžu využiť tento rýchlejší spôsob komunikácie v jeho sieti celkovo až na 73 modeloch. 

Ako prvý spustil na Slovensku technológiu VoLTE operátor 4ka, ktorého kroky neskôr nasledovali aj ďalšie spoločnosti. Postupne sa tak rozšírilo rýchlejšie spájanie hovorov a posielanie SMS správ aj u nás. Aktuálne majú najväčšiu podporu smartfónov pre VoLTE Orange a Telekom, pričom O2 podporuje zatiaľ len Huawei P20 a P20 Pro. Slovenská 4ka prináša službu pre všetkých, ktorých telefóny podporujú VoLTE.

Dostupnosť tejto technológie však teraz rozšíril Telekom, ktorý pridal do zoznamu ďalšie smartfóny a celkovo je tak dostupná už pre 73 modelov, informoval Telekom. Medzi nimi nechýba ani nová trojica Samsungov Galaxy S10, nový Galaxy A50, či obľúbený Galaxy J6+. Rad prišiel aj na nový Huawei P30, P30 Pro a dostupnejší Huawei P Smart 2019. Rovnako tak sa VoLTE dočkali aj vybrané smartfóny od Motoroly, Alcatelu, LG a Sony. Celý zoznam podporovaných modelov nájdeš na tomto odkaze.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú