Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Telekom dnes v tlačovej správe informovala o pripravovanom rozšírení dátových balíkov v rámci Predplatenky. Zákazníci si budú môcť od zajtra 9.decembra aktivovať nový 10-dňový balíček s neobmedzeným objemom dát len za 4 €. Operátor však limitoval rýchlosť pripojenia.

Dátové balíky pre Predplatenku tak Telekom rozšíri o novú ponuku s názvom Nekonečné pripojenie na 10 dní. Zákazníci budú môcť počas platnosti využívať dátovo neobmedzené pripojenie pre prehliadanie internetu. Rýchlosť je však obmedzená na 1 Mbps, no má postačovať na bežné prehliadanie webu či pozeranie videí a počúvanie hudby.

Nový balík bude možné využiť aj v roamingu, kde bude dostupná rovnaká maximálna rýchlosť, no v takom prípade Telekom uplatní aj FUP limit 1,9 GB. Spolu s týmto 10-dňovým balíkom dát si môžu zákazníci zároveň aktivovať aj niektorý dátový balíček z doterajšej ponuky.

Dátové balíky pre Predplatenku (spolu s novou ponukou):

  • Denné (2 GB za 1,50 € a nekonečný za 2 €)
  • 10-dňové (1 GB za 2 € a nekonečné pripojenie za 4 €)
  • 30-dňové (1 GB za 3 €, 3+1 GB za 6 € a 5+1 GB za 8 €)

Pripomeňme, že Telekom nedávno prišiel aj s bonusovými dátami o objeme 15 GB, ktoré v rámci svojej akcie ponúka do konca tohto mesiaca. Viac informácií nájdeš v tomto článku.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú