Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najnovší počin z DC Univerza prináša nové informácie ohľadom toho, akým spôsobom bude fanúšikom superhrdinov od DC naservírovaný. Ako upozornil portál ScreenRant, namiesto štvorice hodinových epizód pôjde o jeden štvorhodinový celovečerný film.

Filmový režisér Zack Snyder sa snaží fanúšikom DC Univerza zavďačiť za každú cenu. Jeho nikdy nevydaná verzia Justice League patrí medzi najžiadanejšie počiny posledných rokov. Pôvodný film z roku 2017, žiaľ, nepatril medzi najpodarenejšie supehrdinské kinohity, na čom sa vo veľkej miere podpísal niekoľkokrát zmenený scenár. Film mal pôvodne na starosti Zack Snyder, ktorého ale kvôli rodinnej tragédii vystriedal za pochodu Joss Whedon.

TMDB

Po necelých troch rokoch sa však pôvodného materiálu opäť chytil Snyderfilm mal byť najskôr rozdelený na štyri hodinové epizódy, no režisér potvrdil, že sa bude jednať o jeden veľký film. Zmeny v scenári vo verzii z roku 2017 boli naozaj masívne, o čom sa môžeš presvedčiť v tomto článku.

Množstvo filmových nadšencov je však aj teraz skeptických a veľa z nich „druhému pokusu“ nádeje na úspech nedáva. Dôkazom sú aj zväčša negatívne komentáre na webe 9gag, kde sa informácia o celovečernom prevedení The Snyder Cut taktiež objavila.

Zdroj: ScreenRant, 9gag

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú