Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

HBO Max potešilo svojich predplatiteľov. Do knižnice služby dnes pribudla filmová sága James Bond, v ktorej nechýba ani najnovší film Nie je čas zomrieť. Zatiaľ posledná snímka s ikonickým tajným agentom do ponuky HBO Max prichádza aj s bohatou lokalizáciou.

Nie je čas zomrieť je piatou bondovkou, v ktorej agenta Jej veličenstva stvárnil Daniel Craig. Minuloročný blockbuster zároveň znamenal rozlúčku herca so svojou rolou.

Film v kinách po viacerých „covid“ odkladoch štartoval v októbri minulého roka a s mamutím rozpočtom až 300 miliónov dolárov išlo o najdrahší film s Jamesom Bondom a jeden z najdrahších filmov vôbec.

FonTech

Nie je čas zomrieť je od dnes, 1. mája, dostupný na HBO Max so slovenským a českým dabingom. Služba tak naďalej potvrdzuje, že vo svojej ponuke dbá aj na lokalizáciu, v ktorej čoraz viac dominuje aj slovenské znenie. Film je zároveň dostupný aj v origináli so slovenskými a českými titulkami.

Celkovo už 25. bondovka do knižnice HBO Max neprichádza sama a služba od dnes ponúka celú špionážnu ságu, pričom všetky filmy sú dostupné aj s češtinou. James Bond zároveň na HBO nie je žiadnym nováčikom, v minulosti plejádu filmov o najslávnejšom tajnom agentovi v rámci časovo obmedzenej akcie ponúkalo HBO Go.

Neskôr počas mesiaca na HBO Max pribudnú ďalšie filmové novinky. 8. mája služba do ponuky zaradí akčný triler Výbušný kokteil, v polovici mesiaca bude nasledovať pozitívne prijatý horor Candyman, 29. mája zasa hudobná dráma Respect. Najatraktívnejším májovým novinkám nielen na HBO Max sa venujeme aj v samostatnej téme.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú