V extrémne nabitom novembrovom programe nových seriálov si množstvo fanúšikov ani nevšimlo, že odštartoval nový mafiánsky seriál v hlavnej úlohe so Sylvesterom Stallonom. Slováci na to príliš veľký dôvod ani nemali. Tulsa King, ako znie názov televíznej novinky, je oficiálnou cestou zatiaľ k dispozícii len zámorským divákom na platforme Paramount+.

Prepisoval rekordy

Práve tu počas uplynulého víkendu Tulsa King štartoval a štart to bol vskutku veľkolepý. Diváci totiž boli na novinku s vyslúžilým svalovcom extrémne zvedaví, čo podľa Deadline viedlo k historicky najväčšiemu prírastku nových predplatiteľov na Paramount+ počas jedného dňa.

K rekordu spoločne s novinkou prispeli aj prenosy NFL, ktoré v zámorí zakaždým patria k najsledovanejším športovým udalostiam, rovnako ako práve vysielaná piata séria megahitu Yellowstone. Za oboma seriálmi, mimochodom, stojí rovnaký tvorca Taylor Sharidan, ktorý sa stáva továrňou na seriálové hity.

U nás na budúci rok

Sharidan pre Paramount nakrútil divácky obľúbené a kritkmi ospevované hity ako Yellowstone, 1883, Mayor of Kingstown alebo filmovú sériu Sicario. S Tulsa King si tak vyhľadávaný tvorca môže zapísať ďalší úspešný zárez.

Tulsa King sleduje fiktívny príbeh niekdajšieho generála podsvetia Dwighta Manfrediho, ktorý sa po sa po 25 rokoch v chládku vracia späť na slobodu. Čoskoro po prepustení zisťuje, že jeho niekdajší vplyv je dávno preč a stratil aj priazeň svojho bossa. Dwight je vyslaný do exilu, aby manažoval mafiánske impérium na juhu krajiny.

Slováci zatiaľ nemajú možnosť pozrieť si žiaden zo zmienených seriálov Paramount, zmení sa to vo februári budúceho roka, kedy ku nám dorazí nová streamovacia služba SkyShowtime.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú