Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Novinky z radu Galaxy S20 sme videli už pred pár mesiacmi, no tentokrát sa na svet dostala špeciálna edícia určená len na vojenské účely a pre tajnú službu v USA. Samsung Galaxy S20 Tactical Edition je poriadne upravenou verziou klasického modelu a navyše dostal aj silné zabezpečenie, aby ochránil najdôležitejšie dáta, informuje Engadget.

Špeciálne prevedenie tejto vlajkovej lode Samsungu obsahuje pevný kryt, ktorý ho má ochrániť aj v najťažších podmienkach. Na prvý pohľad tento model pritom vôbec nepripomína pôvodnú verziu smartfónu. Špecifickou úpravou prešiel nielen exteriér, ale aj samotný systém, ktorý dostal 2 vrstvy silného zabezpečenia DualDAR, aby dokázal udržať v bezpečí všetky tajné informácie a spĺňa štandardy tajnej služby NSA.

Navyše, táto vojenská edícia Galaxy S20 sa dokáže pripojiť aj k rádiostaniciam a systémom využívaným počas vojenských misií. Samotný systém sa dokáže odomknúť pri nosení na ruke aj v režime na šírku.

Dostupný je aj stealth režim, v ktorom sa vypne LTE pripojenie a rádiové vysielanie, informuje Android Headlines. Základom smartfónu je však hardvér, ktorý poznáme aj z bežnej verzie.

Zdroj: Engadget, Android Headlines

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú