Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do predstavenia Galaxy S10 ostávajú necelé dva týždne a na svet sa dostávajú ďalšie informácie. Tentokrát sa dozvedáme, že nová vlajková loď ponúkne optickú stabilizáciu aj na selfie fotoaparáte a displej s 10-bit farebnou hĺbkou.

Informácie pochádzajú od neznámeho človeka, ktorý mal možnosť si tieto smartfóny v predstihu vyskúšať. Všetky tri vraj majú nový Super AMOLED displej s farebnou hĺbkou až 10-bitov, čo predstavuje približne 4 miliardy farieb. Diera v displeji bude obsahovať 10 MPx DualPixel selfie snímač, ktorý bude podporovať optickú stabilizáciu, automatické zaostrovanie či nahrávanie v 4K rozlíšení. Druhý snímač v Plusku má za úlohu snímať hĺbku.

Skener odtlačkov prstov je vraj rýchlejší než na iných zariadeniach, no nezaberá tretinu displeja ako bolo spomínané, ale nachádza sa na špecifickom mieste. Väčší, Galaxy S10+ má mať až 4100 mAh batériu, chýbať mu nebude reverzné bezdrôtové nabíjanie a vylepšené bude aj natáčanie super spomalených videí. Dostupné majú byť tri farebné verzie, pričom lite verzia ponúkne aj špeciálne žlté prevedenie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú