Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Novinka Samsung Galaxy S10 bude mať v aplikácii fotoaparátu špeciálny Instagramový režim. Ten umožní používateľom snímať a nahrať fotografiu priamo do aplikácie a to spoločne s nálepkami, hashtagmi a rôznymi ďalšími nástrojmi. 

Spoločnosť Samsung začala novú spoluprácu s Instagramom, ktorej výsledkom je zabudovanie špeciálneho režimu priamo do aplikácie fotoaparátu. Tzv. režim Instagram bude voliteľný rovnako ako panoráma či profesionálny režim. Používatelia tak budú môcť priamo zdieľať do svojich príbehov fotografie, ktoré už budú obsahovať všemožné nálepky či hashtagy rovnako, ako to dokážu aj v aplikácii Instagram.

Priamo na javisku to včera predviedol Adam Mosseri, samotný šéf Instagramu, ktorý takto pridal príspevok do svojho príbehu. Samsung je však otvorený aj ďalšej spolupráci, preto zverejnil SDK ich fotoaparátu, aby ho mohli využívať aj iné aplikácie. Doposiaľ to prisľúbili aplikácie Snapchat, Snow a Lime. Fotografie vytvorené prostredníctvom týchto aplikácií tak budú rovnako kvalitné, ako by boli vytvorené priamo natívnou aplikáciou na fotenie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú