Po predstavení Galaxy S10-ky sa stal stredobodom pozornosti nový nástupca línie Galaxy Note, ktorý sa teraz ukázal na skutočných záberoch, informuje PhoneArena. Fotografie Samsungu Galaxy Note 10 odhaľujú tenké rámiky displeja, ako aj jeho dieru pre predný fotoaparát a zadnú stenu s hlavným fotoaparátom.

Samsung Galaxy Note 10 sme doteraz stretávali ako dizajnový koncept na profiloch mnohých leaksterov, no teraz sa na verejnosť dostala jeho podoba na reálnych fotkách. Tieto snímky tak môžu prezentovať skutočný dizajn, ktorý zrejme uvidíme aj počas oficiálneho predstavenia už začiatkom augusta. Aj tento model spoločnosti sa prispôsobí aktuálnym trendom.

Kvôli tomu prinesie dieru v displeji pre fotoaparát, no zároveň zmenší svoje rámiky na minimum. Celkový dizajn tejto očakávanej novinky môže byť ostrejší ako sme boli zvyknutí doteraz. Ikonické pero S-Pen by sa po dizajnovej stránke príliš zmeniť nemalo, no výrobca mu taktiež môže dopriať rôzne nové vylepšenia. Očakáva sa, že Note 10-ka príde s hlavným trojitým fotoaparátom, informuje 9to5Google.

Zdroj: PhoneArena, 9to5Google

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú