Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Od oficiálneho predstavenia novej vlajkovej lode Samsungu nás delí už len zopár dní. Podľa doterajších správ sa však dočkáme dvoch verzií, pričom jedna príde s označením „Plus“. Samsung Galaxy Note 10+ teraz na renderi odhalil svoje tenké rámiky a pomer obrazovky k telu založený na renderoch od Ishana Agarwala, čo na Twitteri zverejnil aj známy leakster.

Podľa zverejneného návrhu bude mať nová Note 10-ka vo väčšom prevedení po bokoch rámiky hrubé len 1,5 mm, pričom zvrchu hrúbka narastie na 2 mm a spodná „brada“ bude mať 3,7 mm. To všetko spolu s kovovým rámikom. Diera pre selfie kameru by potom mala mať priemer 4,2 mm. Rozhodne sa však nebude jednať o malý smartfón.

Používateľ bude mať v rukách poriadne výkonný model s rozmermi, ktoré zrejme nebudú kompatibilné s menšími rukami. Práve verzia „Plus“ by mala podľa Android Central dostať AMOLED displej s uhlopriečkou až 6,8″, ktorý je ešte o 0,3″ väčší ako v najväčšom iPhone XS Max. Tak veľký displej má podľa Ice Universe pokryť až 92,5% prednej plochy zariadenia. Viac nám už ale prezradí oficiálne predstavenie 7. augusta.

Zdroj: Android Central, Ice Universe/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú